Alla kan skriva
Hem Skrivkurser Kontakt Arbetsprover Om Kjell

Vad tycker deltagarna?

 

"Inför min första bok “Mina motpoler - Äventyr I Arktis och Antarktis” (Bokförlaget Forum 2008) gick jag en intensiv skrivarkurs för Kjell. Jag rekommenderar verkligen honom som lärare då han ser individen, och tar tillvara på dennes unika “sätt att skriva”. Med sin kunskap har Kjell förmågan att locka ut den egna rösten med sina övningar."

 Cecilia Hed Malmström

 

"Med positiv kritik, humor, värme och stor kunskap har Kjell fört mig framåt i min skrivarlust. Det är med glad förväntan jag ser fram emot höstens fortsättningskurs. "

   Bibi Agrell

 

"Jättebra kurs!"

  Marie Askaner

 

"Kjell har en mjuk och behaglig framtoning, roliga och stimulerande övningar som gör att även vana skribenter tvingas tänka utanför sina traditionella tankesätt."

 Lina Skandevall

 

"Tack Kjell för en givande kurs."

  Ingrid Lindecrantz

 

"Jag lärde mig att ha mottagaren i tankarna hela tiden. Dessutom fick jag ovärderliga tips om hur man fångar en publiks intresse. Kjell gav 

tankeväckande och genomtänkt respons 

på ett seriöst och positivt sätt. Och jag hade väldigt väldigt roligt!"

  Marianne Arwidsson 

Första gången - tjugo år gammal - då jag skickade in ett resereportage till en av Sveriges då mer ansedda resetidningar fick jag följande kommentar från deras chefredaktör: "Är du medveten om att du efter en och en halv A4-sida fortfarande inte lämnat Sverige!?" Det var sant! Efter närmare två skrivna sidor hade jag bara nämnt hur jag packat resväskan, tagit mig till Arlanda samt hur räkmackan smakat på flygplatsens cafeteria. Men skam den som ger sig, under de kommande åren förädlade jag min teknik så pass att jag år 2004 vann tidningen RES resereportagetävling. Under alla dessa år som förflutit har jag lyckats lära mig vad som krävs av en text för att nå fram till dess målgrupp. Likväl som jag lärt mig vilka de klassiska misstagen är. Så välkommen, låt mig guida dig förbi de värsta grynnorna och de lurigaste farvattnen som din skrivarambition måste lära sig segla på för att nå öppet hav!

 

 

- Kapitel ur faktabok: "Popretorik - Upplevelsekommunikation som övertygar" 

 

- Resereportage: Korsika (Vagabond), Damaskus (Tidningen RES) samt

                          Ukraina (Allt Om Resor)

 

- Krönika: Krönika1 (DN), krönika2 (DN) samt Krönika3 (Facktidning)

 

- Retorik: www.popretorik.se

 

Copyright 2009 Alla kan skriva