Alla kan skriva
Hem Skrivkurser Kontakt Arbetsprover Om Kjell

Vad tycker deltagarna?

 

"Inför min första bok “Mina motpoler - Äventyr I Arktis och Antarktis” (Bokförlaget Forum 2008) gick jag en intensiv skrivarkurs för Kjell. Jag rekommenderar verkligen honom som lärare då han ser individen, och tar tillvara på dennes unika “sätt att skriva”. Med sin kunskap har Kjell förmågan att locka ut den egna rösten med sina övningar."

 Cecilia Hed Malmström

 

"Med positiv kritik, humor, värme och stor kunskap har Kjell fört mig framåt i min skrivarlust. Det är med glad förväntan jag ser fram emot höstens fortsättningskurs. "

   Bibi Agrell

 

"Jättebra kurs!"

  Marie Askaner

 

"Kjell har en mjuk och behaglig framtoning, roliga och stimulerande övningar som gör att även vana skribenter tvingas tänka utanför sina traditionella tankesätt."

 Lina Skandevall

 

"Tack Kjell för en givande kurs."

  Ingrid Lindecrantz

 

"Jag lärde mig att ha mottagaren i tankarna hela tiden. Dessutom fick jag ovärderliga tips om hur man fångar en publiks intresse. Kjell gav 

tankeväckande och genomtänkt respons 

på ett seriöst och positivt sätt. Och jag hade väldigt väldigt roligt!"

  Marianne Arwidsson 

Kjell Dahlin är fil kand i retorik och verksam som författare, föreläsare och utbildare. Efter att hans bok "Popretorik - Upplevelsekommunikation som övertygar" (Liber Förlag AB) vann pris i tävlingen Årets Ledarskapsbok har hans dagar fyllts av föreläsningar, workshops och undervisning inom ämnen som kreativt skrivande, kommunikation och retorik. Han har b la undervisat i konsten att skriva resereportage på Södertörns Högskola samt är en återkommande lärare på skrivarkurser i Sverige och utomlands. Vidare driver han humorbokförlaget Lilleman & Smultron.

 

Han är 42 år ung och bosatt i Bålsta.

 

kjellfoto 019

 

Copyright 2009 Alla kan skriva