Alla kan skriva
Hem Skrivkurser Kontakt Arbetsprover Om Kjell

Vad tycker deltagarna?

 

"Inför min första bok “Mina motpoler - Äventyr I Arktis och Antarktis” (Bokförlaget Forum 2008) gick jag en intensiv skrivarkurs för Kjell. Jag rekommenderar verkligen honom som lärare då han ser individen, och tar tillvara på dennes unika “sätt att skriva”. Med sin kunskap har Kjell förmågan att locka ut den egna rösten med sina övningar."

 Cecilia Hed Malmström

 

"Med positiv kritik, humor, värme och stor kunskap har Kjell fört mig framåt i min skrivarlust. Det är med glad förväntan jag ser fram emot höstens fortsättningskurs. "

   Bibi Agrell

 

"Jättebra kurs!"

  Marie Askaner

 

"Kjell har en mjuk och behaglig framtoning, roliga och stimulerande övningar som gör att även vana skribenter tvingas tänka utanför sina traditionella tankesätt."

 Lina Skandevall

 

"Tack Kjell för en givande kurs."

  Ingrid Lindecrantz

 

"Jag lärde mig att ha mottagaren i tankarna hela tiden. Dessutom fick jag ovärderliga tips om hur man fångar en publiks intresse. Kjell gav 

tankeväckande och genomtänkt respons 

på ett seriöst och positivt sätt. Och jag hade väldigt väldigt roligt!"

  Marianne Arwidsson 
Resereportage Skriv ett tal (och håll det) Krönikor Biografi & Memoarer Faktabok

Skriv ett tal (och håll det) - Innehåll, Villkor samt priser

"Jag lärde mig att ha mottagaren i tankarna hela tiden. Dessutom fick jag ovärderliga tips om hur man fångar en publiks intresse."

   Marianne Arwidsson


Att skriva och framföra ett tal tillhör ett av livets stora uppdrag. Anledning till varför man tar till orda kan vara både sorgliga eller glada. Att skriva och framföra ett tal sker oftast vid högtidliga tillfällen och betydelsefulla skeenden i livet. I denna kurs går vi systematiskt igenom de olika stegen för att komponera ett tal. Likaså går vi igenom en "steg-för-steg-modell" gällande själva framförandet.

 

I kursen går vi b la igenom:

 

º Partesmodellen (en steg-för-steg-modell för att komponera ett tal)

 

º Vem ska lyssna?

 

º Sortering av material

 

º Språkval

 

º Minnesteknik

 

º Vad händer om jag tappar "tråden"?

 

º Tips för att behålla lugnet

 

 

 

Kursen kostar 3200 SEK*

 

* Möjligheten finns - om du har kamera - att få skriftlig respons (en A4) på ditt videoframförande av talet. Detta tillval kostar 300 SEK extra, totalpris 3500 SEK.

 

Mejla frågor eller anmäl intresse till

info@allakanskriva.se

eller ring 070-631 11 11

 

 

 

Copyright 2009 Alla kan skriva